You are now being logged in using your Facebook credentials
Vurdering af bolig   - Få 3 gratis boligvurderinger!
findmaegler billig ejendomsmaegler Vurdering af bolig

Denne artikel henvender sig kun til boligejere der ikke bor i Andelsbolig, da denne boligform ikke vurderes på samme måde som f.eks. ejerlejlighed eller anden ejerbolig. Når man skal have foretaget en vurdering af sin bolig, så er man som udgangspunkt interesseret i at ens bolig bliver vurderet til en så høj pris som muligt. Så hvordan opnår du den bedst mulige vurdering af din bolig?
Få 3 gratis boligvurderinger og salgstilbud
Send dit boligsalg i udbud, udfyld formularen, så får du 3 boligvurderinger med efterfølgende salgstilbud.

Gode tips til den bedst mulige vurdering
Når der skal foretages en vurdering af en bolig, så er der selvfølgelig nogle parametre, som du ikke selv har indflydelse på i forhold til vurderingen, fx beliggenhed eller ejendommens stand(hvis du bor i en ejerforening) De faktorer, som du selv kan gøre noget ved vil vi i det efterfølgende belyse med en række gode råd:

•    Den billigste genvej til en højere vurdering er, at gøre din bolig så indbydende som muligt før vurderingen skal foretages. Her er det en god ide, at få ryddet op og indrette boligen så enkelt og neutralt som muligt.
•    Har man økonomien til det, så kan det også godt betale sig at lave diverse renoveringer. Her er det renovering af badeværelse og køkken, der tæller bedst i forhold til at opnå en højere vurdering af boligen
•    En større investering, som også er ensbetydende med en højere boligvurdering, er at tilføje sin bolig en altan. En altan er et særdeles attraktivt aktiv, som mange boligkøbere er villige til at betale en højere pris for og dette har naturligvis indflydelse på vurderingen af boligen.

Udover disse tiltag, så har valget af valuar også en betydning for boligens vurdering. Nogle valuarer er fx mindre konservative end andre og det afspejler sig i deres vurderinger. Derfor kan valget af valuar have betydning for hvilken pris din bolig bliver vurderet til.