You are now being logged in using your Facebook credentials
Kontakt   - Sådan kommer du i kontakt med os!

Findmægler.dk (FindPortalen ApS)
Toldbodgade 51b, 2 sal
1253 KBH K

Tlf: 8651 8002
E-mail: kontakt@findportalen.dk
CVR: 34898359 (man-fre 9-16)
Etableret: 2013

Vi besvarer mails hurtigst muligt indenfor 24 timer i hverdagen. Findmægler.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.

 

Om findmægler.dk
Findmægler.dk er en online tilbudsportal, der formidler kontakten mellem private forbrugere og ejendomsmæglere. Findmægler.dk samarbejder med en række danske ejendomsmæglere og hjælper dagligt mange brugere med at finde en bedre og billigere ejendomsmægler.

Jagten på en ejendomsmægler kan være vanskelig at gennemskue, derfor gør vi vores bedste for at hjælpe forbrugeren med at finde frem til den ejendomsmægler der passer til boligejerens ønsker og behov. Hvorfor? Fordi vi mener, at alle fortjener at finde den rigtige ejendomsmægler første gang.

Udover at guide boligejeren mod den rigtige ejendomsmægler stræber vi efter at give boligejeren brugbare råd og nyheder inden for boligmarkedet. Se vores blog her. Vi er ikke ejendomsmæglere selv, men vi sætter en dyd i at holde os orienteret og opdateret på boligmarkedet, så vi altid kan levere den bedste service for vores brugere.

Findmægler.dk blev lanceret i 2012, og har siden hjulpet mange boligejere gennem boligmarkedet til den rigtige ejendomsmægler.

Sådan gør du
For at indhente et tilbud på Findmægler.dk skal du igennem 3 trin.

1. Udfyld formularen med dine informationer
2. Godkend vores forretningsbetingelser
3. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend