You are now being logged in using your Facebook credentials
Billig ejendomsmægler   - Sådan får du en billig ejendomsmægler!
findmaegler billig ejendomsmaegler

Billig ejendomsmægler

Lige så vel som boligkøbere gerne vil erhverve deres nye billigst muligt, så er boligsælgerne også ude efter besparelser, når det kommer til valg af ejendomsmægler. I mange år har ejendomsmæglernes priser ligget forholdsvist statiske, men indenfor de seneste år er der virkeligt blevet åbnet op for muligheden ift at finde en billig ejendomsmægler.

Få 3 gratis boligvurderinger og salgstilbud
Send dit boligsalg i udbud, udfyld formularen, så får du 3 boligvurderinger med efterfølgende salgstilbud.

Specielt de øgede muligheder indenfor online markedsføring af boliger, har været med til at gøre prisen på ejendomsmægler ydelser billigere. Eller rettere sagt, det er blevet nemmere, at forhandle sig til en billigere pris, for det er naturligvis ikke alle ejendomsmæglere der uden videre sætter deres priser ned – de er jo handelsmænd ligesom så mange andre… Som med så meget andet, så er den billigste ejendomsmægler ikke ensbetydende med det er den bedste ejendomsmægler.

Søger du en billig ejendomsmægler, så skal du f.eks. gå efter de mindre uafhængige mæglere, som ikke bruger ligeså mange penge på de bedste adresser eller en bred markedsføring. De mindre omkostninger gør dem i stand til at sænke salær priserne og dermed være en billigere ejendomsmægler løsning end mange af de store kæde ejendomsmæglere.

Selvom prisen på salærprisen selvfølgelig er en væsentlig faktor, så skal du også passe på at ejendomsmægleren ikke bliver for billig, forstået på den måde at det får negativ indflydelse på kvaliteten af ejendomsmæglerens ydelser. For eksempel, så kan en meget lav pris betyde, at en billig ejendomsmægler får rigtigt mange boliger til salg og måske ikke har ressourcerne til at kunne varetage alle boligsagerne ordentligt. Det kan være, at der ikke er tid til at lave nogle ordentlige fremvisninger eller at der er andre områder, der bliver nedprioriteret.

Vælg derfor ikke nødvendigvis den billigste ejendomsmægler, men vær kritisk overfor om prisen har nogen indflydelse på kvaliteten af ejendomsmæglerens arbejde.