You are now being logged in using your Facebook credentials
ejendomsmægler

Ejerlejlighed

Det kan være en uoverskuelig proces at sætte sin bolig til salg - særligt hvis det er første gang. Læs mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du sætter din ejerlejlighed til salg

Få 3 gratis boligvurderinger og salgstilbud
Send dit boligsalg i udbud, udfyld formularen, så får du 3 boligvurderinger med efterfølgende salgstilbud

Kom godt fra start

Det kan være meget uoverskueligt at sælge sin ejerlejlighed - særligt hvis det er første gang, du sælger en bolig. Det er spørgsmål som, hvem gør hvad, hvornår og hvorfor, der kan opstå i forbindelse med salget. Det er derfor vigtigt at komme godt fra start og have svar på de fleste spørgsmål, før man sætter til salg.

Hvordan går det på boligmarkedet?

Det er et godt udgangspunkt at have et overblik over, hvordan boligmarkedet ser ud, når du skal sætte til salg. Efterspørgslen på boligmarkedet hænger ofte sammen med resultatet af dit boligsalg. Der er derfor vigtigt først at undersøge, hvordan boligmarkedet ser ud, før du sælger din ejerlejlighed.

Får vurderet din ejerlejlighed

Det er en god ide at starte med at få din lejlighed vurderet, inden du sætter til salg. Prisen er ofte afgørende for, om du vælger at sælge eller ej.
Der er mange faktorer, der afgør, hvad din ejerlejlighed kan sælges for. En lokal ejendomsmægler kender markedet og efterspørgslen i dit nærområde. Dette hjælper mægleren med at give en realistisk vurdering af lejlighedens salgspris i forhold til betydning af indretning, størrelse, boligtype, beliggenhed og stand.

Hvorfor du skal vælge en ejendomsmægler

Når du samarbejder med en ejendomsmægler, bliver din bolig ofte hurtigere solgt og til en højere pris end ved selvsalg. En ejendomsmægler ved typisk, hvilke spørgsmål en køber ofte stiller og har en faglig indsigt i ejendomshandel generelt. Samtidig har ejendomsmæglere en professionel salgsbaggrund, som sandsynligvis vil komme dig til gode og undgå fejl og mangler.

Om det altid er bedst at overlade boligsalget til din en ejendomsmægler afhænger selvfølgelig af lyst og evner, men ofte viser det sig, at salg gennem en mægler er den bedste løsning.
Det er også vigtigt at være opmærksom på, at når du selv sælger din ejerlejlighed, påtager du dig også hele ansvaret i forbindelse med bolighandlen. I alle tilfælde er det klogt først at kontakte en rådgiver.

Vælg den rette mægler til at sælge din bolig

Ønsker du 3 gratis vurderinger og uforpligtende tilbud fra lokale ejendomsmæglere? Så kan du udfylde formularen på www.find-mægler.dk med nogle enkelte oplysninger omkring din bolig. Herefter vil du blive kontaktet af op til 3 ejendomsmæglere fra nærområdet med henblik på vurdering af bolig og tilbud på salærprisen.