You are now being logged in using your Facebook credentials
ejendomsmægler

Køberkartotek

Et køberkartotek dækker ofte hele branchen og med en tilmelding, får du tilsendt mails, der indeholder links til nye boliger på markedet. Læs mere om køberkartoteker her

Få 3 gratis boligvurderinger og salgstilbud
Send dit boligsalg i udbud, udfyld formularen, så får du 3 boligvurderinger med efterfølgende salgstilbud

Med et køberkartotek har du mulighed for at holde dig orienteret om nye boliger på markedet. Det kan være en længere proces at finde drømmeboligen, og dine behov og ønsker kan ændre sig undervejs. Du vil derfor ofte løbende have mulighed for at rette i din søgning, så den er opdateret. Samtidig har du også altid mulighed for at afmelde dig et køberkartotek, hvis du har fundet et nyt hjem, eller du ikke ønsker at flytte alligevel. Du vil også ofte selv kunne vælge hvilke mæglere, der må sende tilbud til dig.

Hvorfor tilmelde sig et køberkartotek?

Ofte vil du modtage besked om din drømmebolig, inden den bliver sat til salg. Du bliver altså kontaktet omkring boliger, før de lægges online.

Du vil også ofte få direkte information om eventuelle prisnedsættelser, åbent hus osv. Du får mails for hele boligmarkedet, hver gang der kommer en bolig til salg, som matcher dine ønsker.
Fordelen ved at være i et køberkartotek er endnu større efter de nye energimærkeregler. Ejendomsmæglere må nemlig ikke sætte boliger på hjemmesiden eller annoncere for nogle, som endnu ikke er blevet energimærket. Til gengæld må de godt sende salgsopstillinger af sted til interesserede i køberkartoteker. Du kan også være heldig at få en bolig tilbudt billigere, fordi sælger gerne vil hurtig af med boligen, nu når der er en interesseret køber.

Spar tid

Ved at tilmelde dig et køberkartotek, begrænser du den tid, du bruger på at holde dig orienteret om nye boliger på markedet. Du behøver ikke længere opdatere, vedligeholde og huske log-ins til flere forskellige profiler på hjemmesider. Det kræver kun, at du er tilmeldt ét køberkartotek for at holde dig ajour med nye tilbud fra alle landets ejendomsmæglere.

Vælg den rette mægler til at sælge din gamle bolig

Ønsker du 3 gratis vurderinger og uforpligtende tilbud fra lokale ejendomsmæglere? Så kan du udfylde formularen på www.find-mægler.dk med nogle enkelte oplysninger omkring din bolig. Herefter vil du blive kontaktet af op til 3 ejendomsmæglere fra nærområdet med henblik på vurdering af din bolig og tilbud på salærprisen