You are now being logged in using your Facebook credentials
ejendomsmægler

Mæglerartikler - Bolighandel

Står du og skal indgå en bolighandel? Der er mange måder, du kan gribe en bolighandel an på. Læs videre og bliv lidt klogere på konceptet

Få 3 gratis boligvurderinger og salgstilbud
Send dit boligsalg i udbud, udfyld formularen, så får du 3 boligvurderinger med efterfølgende salgstilbud

Skal du sælge din bolig eller ejendom?

Hvis ja – så er det en god idé at undersøge, hvilken proces bolighandel er, og hvad der kræves fra din side. Der er mange måder at gribe en bolighandel an på. I dag er det meget almindeligt selv at forsøge at sælge sin bolig enten på et af de mange sociale medier eller også gennem en af de mange nye boligsider. På boligsiderne betaler man for at oprette sin boligsag og for den tekniske administration, der ligger bag annoncerne. Nedenfor ses eksempler på hjemmesider, der bliver brugt når nogle mennesker selv skal sælge deres bolig.

• DBA - Den Blå Avis
• Facebook
• Boligportalen
• Boliga

Eftersom du gør det meste af arbejdet selv, sparer du f.eks ejendomsmæglersalæret ved bolighandelen. Og det kan spare dig for at komme af med en del penge på den samlede bolighandel.

Hvilke ulemper er der ved selvsalg?

Der ér ulemper ved selv at stå for din egen bolighandel. Og det er op til dig at vurdere, hvad du vil ligge vægt på i din bolighandel.

En af ulemperne kan være manglende viden om boligmarkedet, og hvad der appellerer til køber. Hvad skal der f.eks. stå i beskrivelsen af boligen, hvilke ting skal man fremhæve, og hvordan man viser lejligheden bedste vinkler på fotos.

Der kan også være en del juridiske ting, der skal være i orden, før et bolig- eller ejendomssalg. Fordelen ved at bruge en ejendomsmægler er, at de ofte har den ekspertise, det kræves for at gennemføre en bolighandel uden de store komplikationer. De har også erfaring med bolighandler og kender til boligmarkedet i dit lokalområde.

Hvordan skal jeg vælge?

Det bedste du kan gøre er at sætte dig godt ind i processen for bolighandel, før du sætter til salg – enten selv eller gennem en mægler. På den måde har du et vidensgrundlag, når beslutningerne skal træffes. Her kan du få hjælp til at finde en lokal ejendomsmægler – udfyld en formular på www.find-maegler.dk og få 3 gratis tilbud på din bolighandel.